@ YARAMAZ FORUM @
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

@ YARAMAZ FORUM @

en canlı paylaşımm platformu

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Zor günler...

3 posters
YazarMesaj
DeepGreen
administratör
administratör
DeepGreen

Zor günler... Empty
MesajKonu: Zor günler...   Zor günler... Icon_minitime31st Mart 2008, 15:09

Zor günler…
Hayatımı söndüren insanlarla dolmuş etrafım.. nefret o kadar yakın olmuş ki şu hırçın yüreğime.. artık kimseyi istemez olmuş.. sevginin yerini, mühre kapmış yaralar doldurmuş..

Nefret ediyorum artık herkesten, yalnız kalmak istiyorum, her şeyden yoksun kalıp, düşünmek istemiyorum hiçbir şeyi..
Güvenmek adına da bir şey bırakmadılar artık… en güvendiğim insanlar, benim adıma kararlar alır olmuşlar.. benim mutluluğumun kaynağını benden daha iyi bildiklerini zanneden zavallılar, canından parçası olan insanı bile bile uçuruma atıyorlar.
Artık gücüm kalmadı, ne mücadele edecek, ne de insanları sevecek…

Nefret ediyorum herkesten…
Sevgi mi onların bu yaptıkları? Beni düşündükleri için böyle davranıyorlarsa bırak ben düşünülmemeye de razıyım. Bana ölümden beter acı yaşatacaklarına, kendi halimde, küçük dünyamla kalayım, emin olun sizinkinden daha mutlu olurum.
Yaşamanın bu kadar acı verdiğini bilmiyordum.neden hep mutluluğun ardından kat be kat fazlası acı yaşanır anlamam ki? Mutluluk mu haram bana?
Göz yaşlarım akamıyor artık.öylesine kuruttular ki , göz yaşı adına bir şey kalmadı.

Sevgi sandıkları o yüreklerindeki garip şeyi bir daha dinlesinler. Belki o kalplerinde, azıcık vicdan kalmıştır da beni rahat bırakırlar.. yoksa sevdikleri sandıkları kişiyi bir gün yerinde sonsuza dek bulamayabilirler.belki bedenen yanlarında olabilirim ama asla ruhumu katılaştırdıktan sonra, sevgi adına bir şey kalmadığında içimde, o zaman geri dönüşü olmayan bir yalnızlık çekerler….
https://yaramaz.forum.st
hasret_im
bayan üye
bayan üye
hasret_im

Zor günler... Empty
MesajKonu: ....   Zor günler... Icon_minitime31st Mart 2008, 16:24

NEFREt; içine bi kere girdimi çıkmazz iatesende çıkaramazsın .hayatta yaşadıın her andan zewk almalı ve olabilmelisin. herşey senin ellerinde.HAYAT HER ŞEYE RAGMEN YAŞAMAYA DEĞER... Smile
DeepBlack
administratör
administratör

Zor günler... Empty
MesajKonu: Geri: Zor günler...   Zor günler... Icon_minitime31st Mart 2008, 17:18

Ben sana yakın zamanda bi kitap çıkartıcam merak etme sen flower

Zor günler...
1 sayfadaki 1 sayfası