HASİBE moderatör
| Konu: kızlara atılan laflar ve cvpları 5th Mayıs 2008, 13:01 | |
| Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yasta evliyim - Pardon yenge
mekan haydarpasa -pardon saati sorablir miyim? -surda kocaman yazio göremiyo musun?
Adam kizin oturdugu masaya yaklasir yanindaki bos sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle -Bos musunuz -Hayir arkayi besledik gör müyon mu -Ben sandalye için sormustum -Ben sizi yanliz birakayim o zaman
tanismak isteyen erkek kizin masasinda birsey arar gibi yapar. kültablasini kaldirir altina bakar vs. aranir da aranir. sonunda kiz dayanamaz ve sorar - ne ariyorsunuz siz - sizinle tanismak için güzel bir bahane ariyordum, ama bulamadim - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlisinnn" mi demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!!
-Daha önce tanismis miydik yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk
- Pardon tanisabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla
- Tanrim... Sizi daha önce tanimaliydim - Ben o kadar vakit kaybini göze alamazdim - Nasil??? - Nas diyorum kisa ve öz
- yalnizmiyiz? - Sordugun soruyla çelisme - nasi???? - hem çogul hem yalniz olamayiz dimi ama - öhmm pardon - ne o bayim.. zeki mi geldim?
- Ilk görüste aska inanir misiniz - .... - Inanmiyosaniz çikip bi daha gelicem de - ay yesinler sempatik sey - ehehe - dövecem ama bak
- Merhaba nasilsin - ??? - Sasirdin mi - ??? - Ben Varol.. - Yokol!!!
Kiz köpek gezdirmektedir;
- ehhehe ne sevimli sey... Isirir mi - Parcalar bile
- Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam sansimi diyosun
- sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kusak var bende.... asil ben seni benzetebilirim
-kabaligimi maruz görün. bu kadar güzel olmayi nasil basariyorsunuz? -makyaj. -hayir hayir bu cenabi allahin bir güzelligi olmali -bilemiyorum allahla isim olmaz. - ??! -kaçar-
- pardon bayan bisey sorabilirmiyim ? - tabii.. - bu ne güzellik ?? - hangisi
-pardon saatiniz var mi acaba? --yok maalesef... -bende var... -iyi güle güle kullan
- pardon saatiniz var mi acaba? - yok, maalesef. - aliriz? - yemezler
-merhaba, saat var mi -ne? -saat diyorum. -eee -kaç olmus acaba. -ne oldu randevun mu var. -yoo. -o halde niye soruyorsun -merak ettim de -bi git be!!
- Pardon isminizi ögrenebilir miyim - Naapcan - Kalbime kaziycam, kimse unutturamasin diye - Ha çok romantigim diyosun - Evet... - Peki embesilligini gizleyebilecek bi özelligin var mi
-Pardon tanisabilir miyiz -2 soru sorcam bilirsen tanisiriz -1-Cumhurbaskanimizin adi -Erdogan -daaaaat 2- ekmek kaç YTL -YTL mi o ne -daaaaaaaaat hadi canim hadi seni televoledeki mankenler paklar
- Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktim, beni de sen - Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... Ikinizi de ayagimin altinda ezebilirim - Upss
- bayaannn gülüsünüz ne kadar tatli. babaniz sekerci mi? - hayir semerci senin gibi eseklere semer dikiyoo | |
|